Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Lansare competiție

În data de 12.03.2013, Asociația CRIES, în parteneriat cu Platforma Europeană IRIS, Institutul Intercultural Timișoara, Serviciul APEL și Reper 21, a lansat competiția de proiecte Împreună pentru un teritoriu de coresponsabilitate. Competiția are în vedere premierii unor demersuri inovatoare social, elaborate în urma procesului de consultare a cetățenilor cu privire la bunăstarea socială, derulat în cadrul proiectului „Rolul dialogului social în dezvoltarea incluziunii sociale active”.

Perioada de desfășurare a competiției este 12-29 Martie 2013.

Termenul-limită de depunere a proiectelor este data de 29 Martie 2013, ora 17.00 (data de primire a documentelor).

Valoarea totală a premilor este de 60.000 RON. În cadrul competiției vor fi acordate un număr de 8premii, în valoare egală de 7.500 RON/premiu. Resursele financiare disponibile pentru acordarea celor 8 premii provin din Fondul Social European, Programul Operațional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și resurse proprii ale Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare.

Proiectele trebuie să fie prezentate (planificate şi implementate) în parteneriat cu mai multe organizații și cel puțin 30% dintre partenerii implicați în parteneriat trebuie să fie membri ai unuia dintre cele 8 Grupurile Locale de Acțiune (GLA) constituite în cadrul proiectului Rolul dialogului social în dezvoltarea incluziunii sociale active. Lista completă a membrilor GLA se poate consulta la adresa web http://dialogsocial.cries.ro/prezentare-retea/.

În fiecare oraș (din cele 8 localități în care au fost dezvoltate GLA-uri) pot fi depuse un număr maxim de 3 idei de proiect. Este permisă și se încurajează depunerea unor proiecte prin dezvoltarea parteneriatului între membri ai mai multor GLA-uri din diferite orașe, acestea neafectând limita de 3 proiecte/GLA.

Regulamentul Concursului și documentele de lucru pot fi descărcate aici: documentatie Competitie proiecte-pilot.

Pentru alte informații, vă rugăm să folosiți adresa de corespondență dedicată: competitie@dialogsocial.cries.ro.